ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY - Székesfehérvár
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ÁRAK A TANÚSÍTÁSRÓL HASZNOS ENERGETIKAI KÉRDÉSEK KAPCSOLAT

A honlap megtekintésének, használatának feltételei

A tanusitvany-szekesfehervar.hu honlapot olvasni, használni, felhasználni csak az alábbiakban megfogalmazottak feltétel nélküli elfogadásával lehetséges. Kérjük, ha nem ért egyet bármelyik ponttal, hagyja el a honlapot!

A szerkesztők mindent megtesznek, hogy a lehető legpontosabb tartalmat tüntessék fel a honlapon, de nem vállalnak semmilyen felelősséget az olyan anyagi vagy eszmei kárért, amely a honlapon szereplő információk felhasználásából keletkezhet. Javasoljuk, hogy a honlap helyett a kormányzati információs portálokat és a hivatkozott jogszabályokat tekintsék irányadónak!

Az árváltoztatás, visszalépés, eseti díjszabás megállapításának jogát fenntartjuk. Az oldal semmilyen tartalma nem minősül üzleti ajánlatnak. A mérnöki szolgáltatást bizonyos esetekben partner vállalkozó végzi.

Az ügyfelek, érdeklődők személyes adatait adminisztratív célokkal rögzíthetjük. Bármikor kérhető ezen adatokról tájékoztatás, kérhető az adatok törlése, vagy felhasználásuknak korlátozása. Ilyen jellegű igényét kérjük, jelezze e-mailben!

Az oldal teljes egésze, az összes képi- és szöveges tartalommal együtt, szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználása csak a szerző írásbeli engedélyével lehetséges.

szabalyozas árak információ kapcsolat
© 2013-2024 Minden jog fenntartva - www.tanusitvany-szekesfehervar.hu