ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY - Székesfehérvár
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ÁRAK A TANÚSÍTÁSRÓL HASZNOS ENERGETIKAI KÉRDÉSEK KAPCSOLAT

Energetikai tanúsítás Székesfehérváron

Vállaljuk energetikai tanúsítványok kiállítását Székesfehérváron és a környező településeken!
Ha az Ön ingatlanjára is szükséges az energiatanúsítvány - mert például eladja azt - várjuk érdeklődését elérhetőségeinken! Társasházi lakások, családi házak tanúsítását fix díjakon végezzük, egyéb épületekre és energetikai pályázatokhoz egyedi árajánlatot adunk!

Nézze meg az árakat - válassza ki ingatlanját!

PANEL LAKÁS
TÉGLA LAKÁS
CSALÁDI HÁZ

Milyen esetben kötelező?

Az energetikai tanúsítványra vonatkozó jogszabályt itt tekintheti meg teljes terjedelmében: "176/2008. (VI. 30.) Korm. Rendelet"

kotelezettsegKivételek

A rendelet hatálya nem terjed ki az alábbi esetekre, tehát tanúsítványt nem kell készíteni: Továbbá nem kell tanúsítani

Energetikai tanúsítvány készítés Székesfehérváron

Energetikai tanúsítványok elkészítését vállaljuk Székesfehérváron és közelében. A több mint ezer éves múltú város számos műemlék épülettel rendelkezik, de a világháborút követő iparosításnak köszönhetően a panelos építésű lakótelepi lakások száma is igen magas. A megbízásaink tükrözik az épületállomány jellegét, sok társasházi lakást és családi házat tanúsítunk, de bármilyen más épület véleményezését is felkészülten vállaljuk. A szolgáltatási díjaink az épület jellegétől és építésmódjától függnek, Székesfehérváron fix árkategóriák szerint.

Közeli települések, ahol tanúsítunk: Várpalota, Polgárdi, Gárdony

Tanúsítási szolgáltatásunkat Fehérvár 25-30 km-es körzetében végezzük, a fontosabb települések, ahol rendszeresen dolgozunk: Csór, Gárdony, Iszkaszentgyörgy, Fehérvárcsurgó, Úrhida, Nádasladány, Lovasberény, Pátka, Pázmánd, Pákozd, Polgárdi, Velence, Seregélyes, Szabadegyháza, Szabadbattyán, Várpalota, Zámoly. A felsorolt településeken található ingatlanokra egyedi árajánlatot adunk a távolság függvényében.

Energetikai tanúsítvány és az EU éghajlatvédelmi stratégiája

Az Európai Unió hosszú távú energiapolitikájának fontos célja a fenntartható fejlődés biztosítása és a klímaváltozás megfékezése. Minden tagországban bevezetésre került az energetikai tanúsítási rendszer, aminek célja a lakossági energiafelhasználás csökkentése. Az energiatanúsítvány egy olyan igazoló okirat, amely az építmény energetikai teljesítőképességét számszerűsíti.

kotelezettsegGarancia

Teljes körű felelősséget vállalunk a tanúsítványok hitelességéért, és a jogszabályi előírások betartásáért. Garantáljuk, hogy a tanúsítványok hitelesek, és jogosult mérnök készítette őket.

Ha elégedetlen volt munkánkkal, a tanúsítvány kézhezvételét követő 5 munkanapon belül visszatérítjük a teljes díjat. A számla és a tanúsítvány visszaszolgáltatása után töröltetjük a besorolást a központi adatbázisból, így lehetősége nyílik más tanúsítóval elkészíttetni azt.

szabalyozas árak információ kapcsolat
© 2013-2023 Minden jog fenntartva - www.tanusitvany-szekesfehervar.hu